Foto: EPA-EFE/Georgi Licovski

Njegovo ime skandira cela Poljska.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Selekcija Poljske je posle velike drame uspela da se plasira u osminu finala Mundijala uprkos porazu od 2:0, a veliko je pitanje da li bi se tako završilo da golman Vojčeh Ščesni nije odbranio penal Mesiju u prvom poluvremenu.

#related-news_1

Poljski golman Vojčeh Ščesni prokomentarisao je meč protiv Argentine na kojem je odbranio jedanaesterac Lionela Mesija.

„Igrali smo protiv ekipe iznad našeg nivoa i u takvim mečevima pobedite jednu od sto puta. Nije išlo, ali mislim da sam srećan zbog poraza prvi put“, rekao je poljski golman. , koji se posebno osvrnuo na odbranu šuta Mesija sa bele tačke.

On je bio ljut zbog te odluke.

„Rekao sam sudiji da to nije penal. Odmah sam rekao sudiji da sam dodirnuo Mesijevo lice rukom, malo, sa strane. Priznao sam mu da je bilo kontakta, ali i rekao da ne mislim da je u pitanju penal. Sudija je odlučio drugačije i to je u redu.Dao mi je priliku da postanem važan. Sada mogu da kažem da sam znao gde će Mesi da šutira, ali u tom trenutku nisam bio baš siguran. Znao sam da će gađati moju levu stranu ako je udarac bio jak. Video sam da nije stao u trci, osetio, krenuo i odbranio. Drago mi je da je ta odbrana toliko značila“.

On je potom poslao i emotivnu poruku svojoj porodici.

„Cela moja porodica je u Varšavi i zajedno gledaju utakmice, moja majka, moja žena, moj sin. Volim te, Lijame. Tata se ne vraća kući!“ rekao je na kraju.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar