Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Arsenal je zainteresovan.

Bez obzira što naša reprezentacija nije igrala na očekivanom nivou tokom Svetskog prvenstva u Kataru, ne prestaje interesovanje za srpske fudbalere.

PROČITAJTE JOŠ:

Povreda Gabrijela Žezusa koji mora na operaciju, pa neće igrati bar tri meseca, navela je upravu Arsenala da počne sa potragom za novim rešenjem.

Italijanski mediji su odmah poveli priču da je ponovo na meti londonskog kluba Dušan Vlahović. I ne samo on.

Arsenal će već u januaru pokušati da dovede napadača Juventusa, kako pišu „Korijere dela Sera“, „San“ i „Miror“. U klubu iz Londona veruju da je sada prava prilika za dovođenje srpskog golgetera imajući u vidu situaciju u kojoj se nalazi Juventus.

Sergej Milinković-Savić Foto:REUTERS/Alberto Lingria

Želja Arsenala je i još jedan Srbin – vezista Lacija Sergej Milinković-Savić koji je na izlaznim vratima rimskog kluba, ali teško da će otići za manje od sto miliona evra, kako je najavio predsednik kluba Klaudio Lotito.

Arsenal je trenutno prvoplasirani tim Pemijer lige, sa pet bodova više od najbližeg pratioca Mančester sitija.

Upravo zbog toga je i imperativ da posle Mundijala u Kataru pojača redove i od januara pokuša da zadrži lidersku poziciju na tabeli.

„Tobdžije“ su bez titule u Engleskoj od 2004. godine, a poslednju je Arsenal uzeo još u vreme kada je prva zvezda ekipe bio Tijeri Anri.

BONUS VIDEO PIKSI – Zašto se portparolu FSS ne sviđa pitanje Nove S?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar