Ono što je počelo sa skromnim očekivanjima, pretvorilo se u vrhunsku zabavu.

Foto: Nova.rs/Promo

Soccerbet vam donosi džentlmenske priče iz Katara.

Soccerbet

Navijačka reprezentacija Srbije koju su sačinili momci iz grupe „Džentlmeni“, zauzela je drugo mesto posle poraza u finalu Mundijala u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ:

U finalu je bolja bila selekcija Poljske, koja je na turnir stigla sa pripremljenim momcima, koji igraju profesionalnu futsal ligu u svojoj zemlji.

Čak i oni su se prilično namučili sa Srbijom kojoj su uz malo sreće i snalažljivosti dali prva dva, od ukupno četiri gola.

Druga dva su postigli u završnici meča kada je tim Srbije već bio opterećen povredama i kada je prinudna izmena izvršena i na golu.

Utisak je na kraju ostao više nego pozitivan, a zanimljiva scena je što su Argentinci, Hrvati i Španci zajedno navijali za tim Srbije.

Foto: Nova.rs

Argentinci kažu da su Poljaci njih pobedili u grupi, dok ih je Holandija u četvrtfinalu eliminisala na penale. Španija nije imala sreće da se ukrsti sa Srbijom u četvrtfinalu, jer ju je Maroko pobedio sa 2:0.

Srbija je izbacila Maroko posle 0:0 i penala sa 5:3, da bi u polufinalu pobedila Holandiju sa 2:0. Hrvati nisu bili srećne ruke, jer su ispali od Japana, iako su bili bolji, pa su na kraju čestitali igračima Srbije na uspehu.

BONUS VIDEO: Slavlje reprezentacije navijača Srbije posle finala Mundijala u Kataru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar