Erve Renar
Foto: Screenshot Youtube Oh My Goal - The Best of Football

Da su gledaoci na poluvremenu umesto reklama mogli da čuju ovaj govor verovatno bi i sami pronašli u sebi klicu neophodnog da padne na pleća i velika Argentina.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Argentina je povela sa 1:0, poništena su joj tri gola, a kada se ušlo u svlačionicu Erve Renar, selektor Saudijske Arabije je bio besan na igrače.

Nije bio besan što gube, već zato što ne veruju. Održao je zapaljivi govor čas na engleskom, čas na francuskom, a jedan član tima ga je sve vreme prevodio.

#related-news_0

Održao je lekciju igračima dok je hodao oko stola. Vikao je, insistirao na pravom borbenom duhu, a igrači su samo treptali.

Ovakav govor je mnogima neophodan u životu od banalnih stvari do velikih životnih odluka. Zato i ne čudi što je ovaj čovek napravio takve uspehe tokom karijere.

Uživajte u prevodu, ali obavezno pogledajte i sam snimak. Verujte, hipnotisaće vas. I da, Saudijska Arabija je slavila sa 2:1.

„Šta radimo ovde?

Ovo je naš presing? Presing ne znači da idete visoko! Mesi je na sredini terena, ima loptu, vi svi stanite ispred odbrane. Ne znate da treba da ga markirate u sredini?

Izvadite telefon, možete da se slikate sa njim ako želite. Ti si ispred odbrane! Ne čuvaš nikog? Moraš da ga pratiš! (rekao je i počeo da trči po svlačionici da demonstrira)

Sa loptom smo dobri. Da li vidite šta ste uradili? Zar ne osećate nešto?

Zar ne osećate da možemo da se vratimo? Zar ne osećate to?

Ajde momci, ovo je Svetsko prvenstvo! Dajte sve!

Kada si na ivici kaznenog prostora stojiš ovako (stoji usrpavno), budi ovakav (stoji u stavu). Ajde idemo, pokrenite se“, završio je Renar koji je dva puta u karijeri osvojio Kup afričkih nacija.

BONUS VIDEO Prvi trening reprezentacije Srbije posle poraza od Brazila

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare