Tužna vest za tenis.

Legendarni Nik Bolitijeri umro je u 91. godini, a od njega su se oprostili brojni igrači. Legenda svetskog tenisa koja je stvorila mnoge velikane ovog sporta,, nedavno je bila u centru pažnje kada su vest o njegovoj smrti objavili brojni mediji, nakon čega je usledio i njegov demanti.

Ovoga puta su informaciju o njegovoj smrti ptvrdili Filip Krajinović i Tomi Has koji su se na društvenim mrežama oprostili emotivnim porukama.

Nik Bolitijeri je u bogatoj karijeri radio sa nekim od najvećih zvezda „belog sporta“ kao što su: Andre Agasi, Monika Seleš, Džim Kurijer, Dženifer Kaprijati, Mari Pirs, Serena i Venus Vilijams, Marija Šarapova, Martina Hingis, Maks Mirnji i naša Jelena Janković.

Od njega se među prvima oprostio i Filip Krajinović koji je okačio sliku sa Bolitijerijem kada je sa njim trenriao kao klinac.

„Hvala ti na svemu legendo, nedostajaćeš mi“.

Foto: Instagram/krajinovic.filip

Čuveni trener je nedavno imao problem sa infekcijom bubrega, dugo je bio u postelji, a nedavno je njegova ćerka Ana pozvala sve da se mole za njenog oca.

On se poslednji put oglasio kada je 21. novembra objavljena lažna vest o njegovoj smrti.

„Želeo bih da vas uverim da sam, uprkos onome što ste čuli, i dalje živ i zdrav. Malo šta može da obori ovog matorog Italijana. Ovde sam sa familijom i mnogo posetilaca, što me čini veoma srećnim! Hvala na svim porukama podrške, telefonskim pozivima i glasovnim porukama. Uvek kažem „Nije lako“, ali sam siguran da je vredno. Ja sam jedan srećan čovek. Želim vam sve najbolje“.

BONUS VIDEO Ana Ivanović o kraju karijere, odnosu sa Švajnštajgerom i deci: U kući se više gleda fudbal

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar