Luka Modrić
Luka Modrić; Foto: EPA-EFE/Stuart Franklin / POOL

Kanađani baš žele skalp Hrvata.

Reprezentacija Kanade odigraće u nedelju utakmicu drugog kola Mundijala u Kataru protiv selekcije Hrvatske. Jedan od najčitaniji kanadskih portala CBC objavio je tekst koji bi trebalo da predstavlja najavu te utakmice. Piše kako nema sumnje da su Kanađani nadigrali Belgijance u prvoj utakmici. Za utakmicu sa Hrvatskom kažu da se ne sme izgubiti. Opisali su na koji način bi bilo moguće doći do pozitivnog rezultata, kao i koje su loše strane hrvatskog tima. Dotakli su se i kapitena Hrvatske Luke Modrića.

Pročitajte još

„Kao i Belgija, Hrvatska je reprezentacija daleko od svoje najbolje forme. Luka Modrić je neumoran maestro u sredini terena, igra na visokom nivou za Real Madrid i Hrvatsku, ali ima već 37 godina. Hrvatska nije izgledala najbolje protiv Maroka, u utakmici u kojoj je bila favorit. Nakon prvog kola povećale su se šanse Kanade da pobedi Hrvatsku“

CBC detaljno analiziraa kvalitete rivala.

„Najveća snaga ekipe Zlatka Dalića je odličan vezni red. No momci iza njih i ispred njih malo su klimavi. Kanada je uspela zaustaviti Kevina de Brujnea, koji se često naziva najboljim veznim igračem na svetu, i učiniti ga prosečnim gotovo celu utakmicu. Mogli bismo onda biti dobri i protiv Modrića i Hrvatske“, piše u članku CBC-ja.

Podsećamo, kanadski selektor Džon Herdman već je ranije rekao da će j***** Hrvate, te je ova utakmica dobila još dodatnih tenzija.

BONUS VIDEO

Prvi trening reprezentacije Srbije posle poraza od Brazila

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar