Vahid Halilhodžić
Vahid Halilhodžić; Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Fudbalski trener je bio iskren.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Aktuelni svetski vicešampion Hrvatska, slavio je u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru protiv Japana, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (3:1).

Pročitajte još

Poznati fudbalski trener Vahid Halilhodžić govorio je o problemima kod reprezentacije Hrvatske, koje je uočio tokom te utakmice.

„Neću reći naglas kod koga. Svako ko je gledao utakmicu, mogao je to da primeti. Kao prvo, moraju da iskoriste ova četiri dana za kvalitetan odmor, jer ako su igrači fizički odmorni, onda je i psihički lakše pripremiti se. Brazilci imaju puno širi kadar, ali i puno svežije igrače. Recimo Vinisijusa koji nije puno igrao, a sjajan je. I Nejmar je bio oslobođen utakmica, doduše bio je povređen, ali sada je sigurno potpuno spreman.

Jedino što je za Hrvatsku dobro jeste činjenica da u tu utakmicu može ući rasterećeno, jer ulogu favorita ima Brazil, a onda je Hrvatima lakše da igraju. Dakle, možemo očekivati borbenu i neizvesnu utakmicu. Osim toga, Hrvatska se može postaviti tako da utakmicu vodi ka penalima, a već smo se uverili da im to i te kako leži, posebno kada imaju ovakvog golmana, jer Livaković je vrhunski odradio posao“, rekao je Halihodžić.

Hrvatska će se u četvrtfinalu Svetskog prvenstva sastati sa Brazilom u petak, 8. decembra od 16 časova.

BONUS VIDEO Žikica Babović: Ispraćaj fudbalera iz Katara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar