Dejan Dejo Savićević
Foto: Starsport Pedja Milosavljevic

Dao prednost Holandiji u odnosu na Argentinu.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Bivši fudbaler, a sadašnji predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević prognozirao je pobednike četvrtfinalnih utakmica Svetskog prvenstva u Kataru.

Pročitajte još

U utakmici između aktuelnog vicešampiona sveta Hrvatske i prvog favorita turnira Brazila, dao je prednost južnoameričkoj ekipi.

„Na papiru je Brazil veliki favorit. Nije samo kvalitet na strani Brazilaca, već i fizička snaga, što smo videli u dosadašnjim utakmicama. Zbog toga bi bilo iznenađenje da Hrvatska prođe. Hrvatima svaka čast, imali su i sreće, ali nisu nezasluženo došli u četvrtfinale. Ipak, mislim da je Brazil prevelik zalogaj“, rekao je Savićević.

Kada je u pitanju druga utakmica četvrtfinala, između Holandije i Argentine, blagu prednost je dao evropskoj ekipi.

„Mislim da Argentina nije favorit i da su šanse podjednake. Možda Argentinci imaju veće iskustvo, ali rekao bih da je sve ostalo na strani Holandije i za mene ne bi bilo nikakvo iznenađenje da prođe. Nisu me Argentinci oduševili, Mesi je i dalje nosilac igre, ali nije to više onaj Mesi od kog treba strahovati. Ovo je njegov poslednji Mundijal, sanja da osvoji trofej, kao i cela Argentina, ali za mene su favoriti Francuska i Brazil. Argentinski navijači su najvatreniji i najbrojniji, i zbog njih bi bilo lepo da Argentina ode što dalje, pa i da osvoji Mundijal, ali po meni, vrlo teško“, kazao je Podgoričanin.

Četvrtfinale Mundijala

Petak

16.00 Brazil – Hrvatska

20.00 Holandija – Argentina

Subota

16.00 Portugal – Maroko

20.00 Francuska – Engleska

BONUS VIDEO PIKSI – Zašto se portparolu FSS ne sviđa pitanje Nove S?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar