Foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena

Haos ne jenjava.

Foto:Nova.rs/PromoDirektno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Portugalci su u pravom momentu zaigrali najbolje, sa 6:1 „isprašili“ Švajcarce, a ovakva pobeda posebnu težinu dobija s obzirom na to da je izvojevana bez prve zvezde tima, Kristijana Ronalda, koji je meč započeo sa klupe.

I navijači su Ronalda želeli na terenu, pa je tako ovacijama pozdravljen i kada je počeo da se zagreva pre nego što je ušao na teren, i kada je postigao pogodak koji je poništen zbog ofsajda.

Po završetku meča brojni novinari su uputili veliki broj pitanja o tome zbog čega Ronaldo nije igrao, a njegov doskorašnji saigrač iz Mančester junajteda Bruno Fernandeš se našao na „vetrometini“:

“Ronaldo je najbolji igrač svih vremena, na svetu, i ne samo fudbaler, najbolji je sportista svih vremena, normalno je da ljudi dođu da ga gledaju, podrže. Zato je dobio ovacije. Ronaldo je odradio svoj posao, bio je deo tima, imao je svoju ulogu, srećan je zbog rezultata. Pobedili smo, zašto pričamo o tome? Ramoš je igrao umesto Ronalda i dao je tri gola. Kada Ronaldo igra i pobedimo niko ne priča o Ronaldu, kada izgubimo i on igra onda svi pričaju o tome“, začudio se Fernandeš posle meča.

Tada je na scenu stupio portparol Portugalaca.

Naime, iako je pitanja o Ronaldovom statusu bilo još mnogo, on je odlučio da to saseče u korenu i prekine priču o kapitenu ove selekcije.

Portugalce očekuje duel protiv Maroka u borbi za polufinale Svetskog prvenstva.

BONUS VIDEO Piksi ni reč, mahnuo navijačima po dolasku u Beograd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar