Fudbalska reprezentacija Švajcarske
Fudbalska reprezentacija Švajcarske; Foto: EPA-EFE/Ronald Wittek

Ostale su još samo dve karte za četvtrfinale i dva duela koji bi mogli da budu spektakli.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Maroko napada Španiju od 16.00 sa željom da pokaže zbog čega je bio prvi u grupi F. Remizirao je sa Hrvatskom (0:0), a onda je srušio Belgiju sa 2:0 i Kanadu sa 2:1. Sada Maroko želi da pokaže zbog čega sa Zijašem i Hakimijem ima verovatno najbolju desnu stranu od svih reprezentacija, dok je veliki znak pitanja oko „crvene furije“. Da li je poraz od Japana bio smišljen kako bi se umesto sa Hrvatskom igralo sa Marokom ili se nešto zaista desilo?

Ipak, čitava Srbija će sa nestrpljenjem pratiti duel Švajcarske i Portugala od 20.00. Pre svega jer su se svi nadali da će to mesto upravo biti rezervisano za „orlove“, ipak poraz od Švajcarske sa 3:2 poslao je Srbe u Beograd, a Švajcarce na „moreplovce“.

„Orlovi“ su dva puta zaredom izbačeni od Švajcarske na Mundijalu, dok su na putu ka planetarnoj smotri i te kako zagorčali život Portugalcima jer su bili ispred njih u grupi, pa su „moreplovci“ morali kroz baraž do Mundijala.

Sve ovo garantuje spektakl, pogotovo kada se zna da u Portugalu i dalje tinja sukob na relaciji Kristijano Ronaldo – svi ostali. Ipak, tim sa Iberijskog poluostrva je nesumnjivo kvalitetniji, pa je i ubedljivi favorit protiv tima podno Alpa.

BONUS VIDEO Piksi: Možda bi neki voleli da idem za Pariz

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar