Foto: Promo

Nema vremena za tugu, “Orlovima” treba podrška, a navijačima dodatna motivacija!

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno protiv Kameruna (3:3) u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru i tako zakomplikovala put do osmine finala.

Borili su se reprezentativci Srbije lavovski, do poslednje kapi znoja. Ostavili su “Orlovi” srce na terenu, zbog čega smo svi verovali u pobedu, naročito nakon brzih golova Strahinje Pavlovića, Sergeja Milinković-Savića i Aleksandra Mitrovića, ali vrlo brzo su Kamerunci raspršili snove naših “Orlova”, kao i čitave nacije.

Ne može se mnogo toga zameriti fudbalerima Srbije, jer najuspešnija reprezentacija afričkog kontinenta u svojim redovima ima fantastične igrače kao što su Šupo-Moting i Abu Abukar, za koje “Orlovi” danas nisu imali pravo rešenje.

Iz tog razloga, sportska kladionica Meridian rešila je da podrži Srbiju, kao i da časti sve one koji su verovali u Piksijevu četu protiv Kameruna.

Samo u Meridianu svi tiketi odigrani za meč Kamerun – Srbija, sa tipom 2-2 (“iz dvojke u dvojku”), biće rezultovani kao dobitni!

Da, dobro ste pročitali! Ako ste bili uvereni u pobedu – Meridian vas časti i motiviše da i u narednom meču igrate na Srbiju!

Uprkos ovom remiju, Srbija i dalje mnogo toga drži u svojim rukama, pa se s pravom veruje da Dragan Stojković Piksi ima nekog novog keca u rukavu.

I nadamo se da će ga izvući upravo u narednoj utakmici protiv Švajcarske! Moraćemo svi da “bacimo pogled” i na utakmicu Brazil – Švajcarska, ali do tada – hajde da sastavimo novi patriotski tiket i podržati “Orlove”!

Kvota na pobedu Srbije protiv Švajcarske je 2.60 – ne propustite je!

BONUS DOBRODOŠLICE U MERIDIANU: Za sve novoregistrovane korisnike Meridian donosi BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD I TO BEZ USLOVA! Sve što je potrebno jeste da se registrujete i bonus je vaš!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare