Srbija je protiv Kameruna odigrala spektakularan meč drugog kola Mundijala, a na kraju je došlo do podele bodova (3:3).

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim

Srbija je u prvom kolu poražena od Brazila sa 2:0, dok je Švajcarska bila bolja od Kameruna sa 1:0.

U grupi G će sve oči biti uprte i u meč Brazila i Švajcarske koji se igra od 17.00.

Delovalo je da bi Srbija mogla da napuni odbranu Kameruna do vrha, a onda je stiglo do potpunog pada u igri. Pali smo fizički u odnosu na rivale, a izlazak Strahinje Pavlovića unela je totalnu konfuziju u odbranu.

Poveo je Kamerun preko Kastaleta u 30. minutu, a čekali smo do kraja poluvremena odgovor Srbije. Onda je u dva minuta stigao odgovor sa dva gola. Najpre je posle prekida pogodio Strahinja Pavlović, a onda je bio precizan i Sergej Milinković-Savić.

Srbija je otišla na poluvreme sa 2:1, a onda je Mitrović pogodio u 58. za 3:1. Ipak, usledio je potpuni pad koncentracije nakon izlaska Pavlovića.

Najpre je pogodio Abubakar, sudija je gledao VAR i utvrdio da nije bilo ofsajda iako je prvobitno suđen. Pravi šok je usledio u 66. minutu kada je Čupo-Moting pogodio za 3:3.

Srbija je imala mnogo šansi do kraja, ali nije imala fizičku spremu da bi izdržala i postigla pogodak. Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Filip Kostić su bili potpuno umorni i delovalo je kao da ne mogu da uđu u sprint.

Srbija više ne zavisi sama od sebe, već mora da prati i ostale rezultate.


Srbija – Kamerun 3:3 (2:1)

(Pavlović 45+1, S. Milinković-Savić 45+3, Mitrović 58 – Kastaleto 30, Abubakar 64, Čupo-Moting 66)

Stadion: Al Džanub (Doha). Sudija: Mohamed Abdula Hasan Mohamed (Ujedinjeni Arapski Emirati)

Srbija: V. Milinković-Savić, Milenković, Veljković (od 78. Babić), Pavlović (od 56. S. Mitrović), Kostić (od 90+2. Đuričić), Maksimović, Lukić, S. Milinković-Savić (od 78. Grujić), Živković (od 78. Radonjić), Tadić, Mitrović.

Kamerun: Epasi, Fai, Kasteleto, Nkulu, Tolo, Kunde (od 67. Ondua), Anguisa (od 81. Um Gue), Hongla (od 55. Abubakar), Mbeumo (od 81. Nkudu), Toko Ekambi (od 67. Basogog), Čupo-Moting.

🇷🇸 Srbija - Kamerun 🇨🇲 3:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare