Josip Jeličić
Josip Jeličić; Foto: HRT

I dalje se u čitavom svetu priča o susretu Srbije i Kameruna (3:3) koji je po mnogima najbolji meč šampionata.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Kamerun je poveo, Srbija je preokrenula i stigla do 3:1, a onda je dva puta primila gol u tri minuta i postavljen je konačan rezultat 3:3.

Joško Jeličić, bivši hrvatski vezista, sada je stručni konsultant na HRT i nije štedeo „orlove“.

PROČITAJTE JOŠ

On je u poznatoj emisiji u hrvatskoj o Mundijalu prilično oštro govorio o Srbiji.

„Znale su da se dogode situacije u kojima bi Srbija otišla s pet igrača u napad i onda se nakon izgubljene lopte niko ne bi vratio u odbranu. Ovo me podseća na rekreativni termin na kojem ima još deset minuta do kraja, kad ne može niko ništa i čekamo kad ćemo na pivicu“, rekao je Jeličić.

Zatim je otišao i korak dalje u analizi.

„U Srbiji ima ozbiljnih igrača koji se nisu vraćali u odbranu. Da su pomakli poslednju liniju nazad deset metara kad su videli Kamerunci idu grlom u jagode, postigli bi još dva, tri gola. Izašao im je i najbolji štoper Strahinja Pavlović, a ušao Stefan Mitrović, koji je bio promašaj. Loša je odluka i što nije igrao Nemanja Gudelj jer Maksimović je odigrao utakmicu za zaborav“, dodao je Jeličić.

Zaključio je prilično žestoko.

„Kod vođstva Srbije 3:1 stvari na terenu su izgledale neverovatno, čak i neozbiljno. Čudno mi je da Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilisao njegov tim“, završio je on.

BONUS VIDEO Dušan Vlahović trči nakon utakmice sa Kamerunom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare