Foto: EPA/JOHN COWPLAND

Neverovatna priča srpkog fubala.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Trese fudbalska groznica Srbiju kako je verovatno nije tresla decenijama. Brazil, tj moćni Brazil, izaći će na crtu Piksijevim „orlovima“. Namerno kažemo d aće oni nama izaći na crtu, a ne mi njima.

PROČITAJTE JOŠ

Iako za njih igraju velike zvezde kao što su Nejmar, Rišarlison. Kazemiro, Rafinja, Piksi je stvorio tim u koji verujemo kao u nijedan do sad.

A taj tim je počeo da se kali još u mlađim kategorijama, kada je prvo 2013. godine generacija Aleksandra Mitrovića koju je predvodio Ljubinko Drulović, a onda i sledeća generacij 2015. godine pod komandom Veljka Paunović pokorila svet.

Na čuvenom „Mundijalitu“ na Novom Zelandu, Srbija je u finalu nakon produžetaka pobedila Brazil sa 2:1, a strelac pobedonosnog gola bio je Nemanja Maksimović koji će biti u konkurenciju kataru.

Čak devet igrača iz ta dva uspeha biće i na ovom Mundijalu i znaju kako se postaje šampion. Zato verujemo u ovaj tim, verujemo da mogu da pobede Brazil i odu do samog kraja.

A ovako je to izgledalo 2015. godine, kada je posle neverovatnog niza uzbudljivih mečeva, pao i moćni Brazil. Nadamo se da će i sada kao i tada Gabrijel Žesus završiti na travi uplakan, kao i njegovi saigrači.

BONUS VIDEO Srbija dobila iznenadnu posetu na treningu, Piksi se smejao, Kostić i Vlahović bili glavne zvezde