Foto: Starsport / Srdjan Stevanovic

Porodica Borjan je često na udaru navijača, ali sa time su naučili da se nose

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Fudbalska selekcija Kanade izgubila je od Hrvatske sa 4:1 u drugom kolu Mundijala u Kataru, a samim tim se oprostila od potencijalnog prolaska u nokaut fazu.

Ovo je bilo posebno teška utakmica za Milana Borjana i njegovu suprugu Snežanu, koji su trpeli uvrede od grupe hrvatskih navijača.

Oni su Snežanu nazivali ku***m, dok su za poznatog golmana uvrede bile raznovrsnije. Oko svih nemilih scena oglasio se Milan Borjan, koji je već bio psihički spreman na sve ovo.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mojoj supruzi je uvek teško. Ona je na udaru i Partizanovih navijača i navijača Srbije svuda gde god krenemo. Što se kaže „za dobrim konjima se prašina diže“, tako da sve uspehe koje sam napravio sa Zvezdom, mnogi pokušavaju to da umanje i da nas vređaju, jer su ljubomorni. Ljubomora vlada među nama, takvi smo ljudi. Ja idem dalje, porodica mi je uzdignute glave“, istakao je Zvezdin golman.

Na vređanja koja su se čula sa tribina, Borjan nije ostao imun.

„Čuo sam da su vikali i vređali. To govori da su primitivci, da treba da porade na sebi i svojim porodicama, jer očigledno imaju neku frustraciju, pa dolaze ovde to da iskale“.

Borjan pomno prati i partije Srbije na Mundijalu.

„Ja sam rekao da verujem u Srbiju. Ima fenomenalan tim. Pratio sam utakmicu protiv Brazila, mislim da nisu bili na svom nivou, delovalo da je bilo umora u njima, ne znam zbog čega, ali nadam se da će u ponedeljak uzeti tri boda i probati da pobede i da će probati da pobede Švajcarsku“.

Kanadski golman neće pratiti Srbiju uživo sa stadiona, ali njegova porodica hoće.

„Sutra neću biti na stadionu, jer imamo trening. Moj porodica će biti, jer oni navijaju i za Kanadu i za Srbiju“, završio je poznati golman.

BONUS VIDEO Srbija ima novog Vidića – biciklom išao na treninge, trener mu proveravao ocene, ima neobičan nadimak

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar