"Orlovi" se pripremaju za Švajcarsku.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Dan posle remija sa Kamerunom selektor Dragan Stojković na teren trening kampa srpske reprezentacije u Dohi izveo je na teren 14 igrača, koji su podeljeni igrali fudbal na dva gola.

U pitanju su bili igrači koji nisu dobijali priliku da igraju ili nisu bili starteri protiv Kamerunaca. S njima u grupi fudbalu su igrali i Dušan Vlahović i Nemanja Gudelj, dok je Sergej Milinković-Savić trčao krugove, dok su njegov brat Vanja i Saša Lukić obučeni u opremu sedeli sa strane i posmatrali trening. Ostali igrači su u tom trenutku odmarali ili bili u teretani, a nije isključeno da ih je selektor možda kasnije i izveo na teren, kada su izveštači napustili „Al Arabik sport klub“.

Situacija sa Sergejem Milinkovićem-Savićem, kojem je posle utakmice s Kamerunom otekao zglob i delovalo je da bi mogao da napravi i pauzu, sada je mnogo bolja, trčao je bez napora. U jednom trenutku uzeo je i loptu da je lagano „vodi“, tako da bi fudbaler Lacija mogao da bude spreman za utakmicu sa Švajcarcima, koja se igra u petak na stadionu „974“ od 20 sati po našem vremenu.

Pažnja je bila usmerena i na Dušana Vlahovića, jer se pojavila informacija da je ponovo osetio bol u primicaču, međutim, napadač Juventusa se dosta dobro kretao i čini se da nije bio nervozan kao tokom par prethodnih trenninga.

Piksi je posle utakmice s Kamerunom istakao da „Vlahović nije na svom nivou“, Dušan je odgovorio na društvenim mrežama „uvek spreman“, pa ćemo već za koji dan videti da li za njega ima mesta u timu koji će napasti Švajcarsku ili će ponovo čekati svoju šansu s klupe.

Selektor Dragan Stojković je pažljivo pratio rad „rezervista“, ali je za očekivati, ukoliko naravno svi igrači budu spremni, da se ipak odluči za proverene snage u odlučujućem meču za Srbiju na Mundijalu.

Najvažnija vest jeste da Strahinja Pavlović nije ozbiljnije povređen, iako nije bio na treningu, bar ne dok su novinari bili prisutni, a ista je situacija i sa Milošem Veljkovićem.

BONUS VIDEO Dejan Savićević pružio podršku Piksiju i Orlovima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar