Sergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić; Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Još jednom se srpskoj javnosti nije obratio Sergej Milinković-Savić.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Ofanzivni vezista Srbije nije izneo utiske nakon poraza od Brazila, na kom nije bio na nivou na kom se očekivalo.

PROČITAJTE JOŠ

U petak su se javnosti obratili Saša Lukić i Strahinja Pavlović, dok su se u subotu javnosti obratili Marko Grujić i Nemanja Maksimović, fudbaleri koji nisu ni igrali protiv „karioka“.

Jedan od glavnih fudbalera Srbije, čovek koji ima fantastične partije u dresu Lacija, još jednom nije izašao pred medije.

Nismo imali prilike da čujemo šta ima da kaže čovek koji je bio jedan od heroja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali i Lige nacija. Vezista koji ima ponekad zaista magični dodir i noge koje trenutno vrede 60 miliona evra.

Ipak, upravo je u tome i štos. Pojavile su se razne spekulacije da je Sergej povređen i da je upitan za meč sa Kamerunom.

„Momci koji su ovde pred vama su deo reprezentacije Srbije. I na njima je da u nekom trenutku pričaju pred medijima. Mi smo se negde dogovorili da je taj trenutak danas. A što se tiče Sergeja, i što se tiče svih pitanja u vezi sa kadrovskom situacijom. Igrači koji su u reprezentacije Srbije, sutra je konferencija za medije, na kojoj će biti selektor Dragan Stojković, pa ćete tada moći njega da pitate“, odgovorio portparol Milan Vuković na pitanje nova.rs.

To nismo mogli da saznamo ni danas. Zar sada trebaju da kolaju razne priče oko momaka koje čekaju izazovi protiv Kameruna (28. novembar) i Švajcarske (2. decembra)?

Jedini kakav takav odgovor ponudio je Grujić o povredi Sergeja.

„Stvarno nije na nama da razmišljamo o tome, siguran sam da će dati sve od sebe da se stavi na raspolaganje. Kako i Maksa, tako i svaki igrač voleo bi da dobije minutažu i poverenje selektora. Znamo koliko je bitan Sergej igrač i nadamo se da će biti spreman“, poručio je Grujić.

BONUS VIDEO Prvi trening reprezentacije Srbije posle poraza od Brazila

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare