Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Zadovoljstvo u Kamerunu.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Fudbaleri Srbije i Kameruna odigrali su na „Al Džanub“ stadionu nerešeno 3:3, u utakmici drugog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu.

Afrička selekcija je u 53. minutu gubila sa 1:3, da bi u nastavku došla do prvog boda na takmičenju u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

Kamerunski fudbaler Samjuel Gue izjavio je danas da je selekcija pronašla „borbeni duh“, koji će pokušati da sačuva u nastavku Svetskog prvenstva.

„Ponovo smo pronašli duh Lavova i pokušaćemo da ga sačuvamo u nastavku takmičenja, borbeni duh je to što čini našu snagu, uvek verovati da se možemo vratiti rezultat, da možemo pobediti, da možemo dati najbolje od sebe“, rekao je Gue.

Vezni igrač belgijskog Mehelena dodao je da je ekipa bila u sličnom stanju, kao i u meču za treće mesto na ovogodišnjem Afričkom kupu nacija (posle penala pobedili Burkinu Faso).

On je istakao da je napadač Vinsent Abubakar pravi lider tima, a da će protiv Brazila biti veoma opasno.

„Brazil, to će biti vrlo vrlo opasno, znamo da ćemo patiti, ali ćemo prihvatiti tu patnju i dati sve od sebe“, rekao je on.

Gue nije hteo da govori o izbacivanju golaman Andrea Onane iz tima.

Foto: Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

„Onana? Ne znam kakva je vest na mrežama, ne mogu da odgovorim na to pitanje. Znam da nije bio tu danas“, zaključio je Gue.

Od 17.00 se u okviru ove grupe sastaju Brazil i Švajcarska. Te dve selekcije su u prvom kolu upisale pobede, dok su Kamerun i Srbija posle dva odigrana meča na jednom bodu.

U poslednjem kolu 2. decembra Srbija igra protiv Švajcarske, a Kamerun protiv Brazila od 20.00.

BONUS VIDEO Navijači u beogradskim kafićima o utakmici sa Kamerunom i očekivanja pred Švajcarsku

Komentari

Svi komentari (0)