Dragan Stojković Piksi Foto: TANJUG/AP Photo/Francisco Seco

Ovo ni Piksi nije očekivao, videlo se da mu je teško

Srbija je remizirala sa Kamerunom 3:3, a veoma uzbudljivu utakmicu prokomentarisao je selektor Dragan Stojković Piksi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nema dileme da je ovo najinteresantniji meč za gledanje na Svetskom prvenstvu. Kako je nama trenerima to samo mi znamo.  Osećamo frustraciju, jer imati 3:1 i dopustili smo im da dođu do 3:3… To je frustrirajuće. Mislim da smo reagovali odlično posle njihovog gola, ekipa se potpuno podigla, uspeli smo da napravimo nekoliko fenomenalnih šansi, pa dali tri gola, a onda visok izlazak naše odbrane je apsolutno neprihvatljivo i zabranjeno na ovom nivou. To je amaterski, ne bi smelo da se dešava i koštalo nas je pobede. Teška utakmica u fizičkom smislu, šteta što nismo pobedili. Mislim da smo mogli da pobedimo, mislim da smo za nijansu bolji od Kameruna, ali rezultat kaže da je to 3:3. U svakom slučaju – idemo dalje. Mada ovo što sam video, ta statisika, posed lopte, dominantnost, to ništa u ovom momentu ne znači“, rekao je Piksi.

Nije mu lako zbog rezultata, a Srbija ne drži više sve u svojim rukama.

„Frustriran sam zbog rezultata. Igrači su reagovalii odlično, bilo je prelepih akcija. Pogotovo je treći gol majstorstvo, poezija, ali na ovom nivou ne mogu da se prave kardinalne greške. Identične su bile i to je neverovatno. Šteta, jer smo imali fenomenalan deo igre, kontrolu utakmice i neshvatljive greške“.

Bilo mu je žao što je morao da menja defanzivce zbog povreda.

„Dva igrača centralna beka su tražila izmene, Pavlović i Veljković. Bile su to prinudne izmene i morali smo da reagujemo kamo smo reagovali“.

BONUS VIDEO Navijači pred utakmicu sa Kamerunom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare