Dragan Stojković Piksi Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Selektor je bio jasan.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pričao je prvi put u Staroj Pazovi nakon neuspeha fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

Stojković smatra da će uvek imati nekog ko ne voli što je tu,

„Naciju nikada nisam lagao niti ću je lagati. Imate ljude koji ne vole što ste tu. Ja nisam neko sa kim može da se manipuliše, nisam ni Deda Mraz koji deli poklone i ispunjava želje. Imam svoj stav i tu ne mogu da mi se približe. Od mog dolaska u martu 2021. godine, znam da sam nekima trn u nozi. To je njihov problem. Zašto, boli ih to što nemaju uticaj na reprezentaciju. Boli ih što smo očistili neke negativne stvari, što je Sportski centar u Pazovi postao Kuća mira, kuća spokojstva za igrače i najbolju pripremu, a ne kafana da neko može da uđe kad god hoće i radi šta hoće. Bilo je dosta tih bočnih faktora, ne mogu svi da vas vole i podržavaju“, rekao je Piksi i dodao:

„Njih to boli i trude se da to sruše i to se osetilo u kvalifikacijama. Mnogi su uspeh pokušali da predstave kao slučajnost, kao pogrešnu formaciju. To su ti bočni faktori. Ja sam svestan i kao igrač nekada i kao trener da će ti takvi čekati šansu da vas ponize. Nisam se podizao ni u pobedama, niti sam se ponižavao u porazima jer radim svoj posao pošteno. Po meni je strategija kako ekipa treba da igra koji smo do sada koristili ispravan put. Dobar rad podrezumeva da nema nikakav upliv agenata i interesa klubova, zato im smetam“, dodao je Piksi.

BONUS VIDEO Piksi ni reč, mahnuo navijačima po dolasku u Beograd