Foto: Starsport

Samouvereno.

Približavamo se četvrtku i toliko željno iškekivanoj utakmici naše reprezentacije sa Brazilom. Igrači pucaju od samopouzdanja,  a Nemanja Gudelj je poručio da nemaju čega da se plaše.

Pročitajte još

„Mi smo spremni, znamo šta nas očekuje protiv njih, mi se spremamo kao i za svaku utakmicu. Znamo da su mnogo dobar tim, ali će i oni videti šta je naša snaga. Da budem iskren, mislim da oba tima treba da budu fokusirana na svoju igru“, izjavio je srpski vezista.

Gudelj je bio deo reprezentacije i na utakmici sa Brazilom prošlog Munijala u Rusiji.

„Imaju dosta novih igrača, ima promena, ali mislim da Brazil ima jak tim, i uvek se bore za titulu. Mora da se za „karioke“ bude „ful“ spreman“.

Istakao je da je timska igra najbitnija.

„Želimo da ostanemo što duže moguće, to nam je poručila i familija. Sve je to fudbal, naravno da sam želeo da igram, Mister me je pozvao, a to je jedna velika čast, naročito na Mundijalu. Imao sam par nekih šuteva koji su lepo ušli u gol, nadam se da će tako biti i na utakmici, ali je najbitnije da budemo tim. Verujem da je najbolje da budemo tim“.

Gudelj se osvrnuo i na to kako reprezentativci provode vreme u Kataru.

„Mislim da je sve organizovano na odličnom nivou. Družimo se zajedno kad imamo slobodnog vremena, imamo to zajedništvo. Mi smo profesionalci, i znamo da je fokus na mečevima, svaka je kao finale, a gledamo pre svega na to kako ćemo igrati“.

BONUS VIDEO Mitar bi bio kriminalac da nije fudbaler, smirila ga vatrena brineta