Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Sve detalje sa Svetskog prvenstva, priče koje ne možete da videti na televiziji i sve ono što se dešava na stadionima i oko njih.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

U sredu smo imali prvi dan pauze na Svetskom prvenstvu od početka, ali su odjeci mečeva u utorak i te kako jaki.

PROČITAJTE JOŠ:

Videli smo da se Hrvatima daje malo šansi da osvoje „boginju“, da italijanski mediji sele Sergeja Milinković-Savića i Dušana Vlahovića u Englesku, ali i da argentinska novinarka ima „obožavatelja“ među katarskim milionerima.

FSS je kažnjen zbog zastave „nema predaje“ sa 20.000 švajcarskih franaka, a FIFA nije zaobišla ni Hrvate zbog vređanja Milana Borjana.

Luis Enrike nije u zavidnoj situaciji posle ispadanja Španije od Maroka u osmini finala. Upravo su navijači Maroka napravili haos u Belgiji i Holandiji.

Sukobili su se sa policijom, pravili nerede, a tim povodom se oglasila i Kristin Anderson, poslanica Evropskog parlamenta.

Bilo je doduše i onih Marokanaca koji su se šalili na račun Španaca, pokazujući im put ka aerodromu u šali, ali ono što se dešavalo na zapadu Evrope, nikako nije za igru.

Narednih dana ćemo nastaviti da pratimo najzanimljivija dešavanja iz Katara, vi ostanite uz nas i pratite sve detalje u vezi sa Svetskim prvenstvom sve dok se na njega ne spusti zavesa.

16. dan Mundijala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar