Foto: TANJUG/AP Photo/Frank Augstein

Iza nas je deveti dan takmičenja u Kataru.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Deveti dan Mundijala je završen, sve grupe su odigrale po dva kola, pa polako ali sigurno ulazimo u rasplet grupne faze nakon čega ćemo dobiti odgovor na pitanje ko će proći u nokaut-fazu.

PROČITAJTE JOŠ...

No, iako je viđeno mnogo sjajnih poteza, lepih golova i dobrog fudbala, ipak je sve još uvek u senci ispuštene pobede reprezentacije Srbije protiv Kameruna.

„Orlovi“ su imali 3:1 posle preokreta, za dva minuta ispustili vođstvo i sebi bespotrebno zakomplikovali situaciju

Doduše, pre meča dosta pažnje je privukla i jedna prelepa navijačica naše reprezentacije.

Nakon šokantnog remija, sve oči su bile uprte u meč Brazila i Švajcarske, koji su Brazilci dobili, ali nakon jednog izuzetno stresnog momenta po navijače Srbije.

Završetak ovog susreta doneo je i odgovor na pitanje – šta je Srbiji potrebno kako bi se plasirala u narednu fazu Svetskog prvenstva? Odgovor je naizgled jednostavan, ali bi zapravo mogao da bude komplikovaniji nego što želimo. Jedno je sigurno, ponovo će, pored „orlova“, fudbalska Srbija navijati i za Brazil…

Što se grupe H tiče, tu je situacija relativno jasna – Portugalci su prvi sa dve pobede, pošto su sa 2:0 savladali Urugvaj, dok je Gana trijumfom nad Južnom Korejom napravila korak ka osmini finala, mada će to morati da potvrdi u direktnom okršaju sa Urugvajcima.

Rasplet počinje već u utorak, na programu su završne utakmice grupne faze u grupama A i B. I već sad je jasno da će da bude, blago rečeno, žestoko…

Deveti dan Mundijala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar