Lionel Skaloni, selektor Argentine
Lionel Skaloni, selektor Argentine; Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni izjavio je u Dohi, posle pobede nad Australijom sa 2:1 i plasmana u četvrtfinale Svetskog prvenstva, da je zadovoljan prolazom, i dodao da njegov tim "nije zaslužio da se muči" na kraju meča.

Mim
.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

„Zadovoljan sam. Bio je to veoma težak meč. Golom Mesija smo otključali utakmicu, u drugom smo ispravili neke greške i bolje smo odigrali. Nismo zaslužili da se mučimo na kraju, trebalo je da ubedljivije povedemo“, rekao je Skaloni.

PROČITAJTE JOŠ

Argentina je u meču osmine finala pobedila Australiju sa 2:1.

„Ljudi moraju da shvate da su sve utakmice na Svetskom prvenstvu maksimalno teške. Fizički smo bili korektni. Imali smo manje od 72 sata od utakmice sa Poljskom, gde nismo mogli da odmaramo igrače. Sada nas čeka težak protivnik i nadam se da ćemo dobro proći“, dodao je on.

Argentina će se u četvrtfinalu sastati sa Holandijom.

„Ponosan sam što ću odmeriti snage sa Lujom van Galom. On je velika zvezda. Znamo šta je sve uradio za fudbal. To je zadovoljstvo koje donosi fudbal. Holandija je ekipa koja ima svoje jasne ideje. Imaju svoje prednosti, ali i mane, koje ćemo pokušati da iskoristimo“, rekao je Skaloni.

Selektor Argentine je rekao i da se nada da će u tom duelu moći da računa na Anhela Di Mariju, koji je zbog povrede propustio večerašnji susret.

„Kada se završi utakmica i kada gledamo slavlje u javnosti, to je jedinstven osećaj. Voleo bih da svako bar jednom može da oseti ovo i da oseti kroz šta fudbaler prolazi u tim trenucima“, zaključio je Skaloni.

BONUS VIDEO Polazak fudbalera Srbije na aerodrom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar