Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: Screenshot Twitter khubab_z

Emotivno.

Pre meča prvog kola Svetskog prvenstva u Kataru između Portugala i Gane Kristijano Ronaldo je zaplakao tokom intoniranja himne.

Pročitajte još

Snimak je vrlo brzo izazavao veliki broj reakcija jer nikada pre nismo videli Portugalca da plače prilikom intoniranja himne. Ipak, kada se zna koliko je emotivan kada igra za reprezentaciju to i nije veliko iznenađenje.

Naravno, sve oči su bile uprte u prvu zvezdu portugalskog tima Kristijana Ronalda. Doskorašnji fudbaler Mančester junajteda uvek privlači veliku pažnju, a u poslednje vreme je to pogotovo slučaj zbog čuvenog intervjua koji je dao Pirsu Morganu u kom je prozivao upravu, trenera i igrače Mančester junajteda, zbog čega je engleski klub odlučio da prekine saradnju sa slavnim fudbalerom. Sve ovo je napravilo opšti haos, a emotivna kulminacija stigla je pre meča sa Ganom.

Ipak, sada je Ronaldu u fokusu na svoje partije u dresu Portugala i odmah na početku se videlo koliko mu znači što će i na ovom Svetskom prvenstvu braniti boje svoje zemlje kada je zaplakao tokom intoniranja himne Portugala. Ova situacija nije mogla da prođe nezapaženo.

Kristijanu Ronaldu je ovo peti Mundijal.

BONUS VIDEO Mitar bi bio kriminalac da nije fudbaler, smirila ga vatrena brineta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare