EPA-EFE/Ali Haider

Ipak su se Hrvati radovali, pa sada imaju pravo da odgovore selektoru Kanade

Hrvatska fudbalska reprezentacija pobedila je Kanadu sa 4:1 i tako izbila na prvo mesto u grupi koje bi moglo da je odvede na potencijalno lakšeg rivala u osmini finala.

U najavi za meč selektor Kanade Džon Herdman rekao je da će njegov tim „je***i Hrvate. To je očigledno naljutilo i uvredilo igrače iz suprotnog tabora, pa je sada stigao i odgovor od Andreja Kramarića, koji je postigao dva gola.

„Želeo bih da se zahvalim selekoru Kanade na motivaciji. Videli smo na kraju ko je koga…“, zaustavio se na vreme Kramarić da ne ispadne vulgaran i primitivan.

Kanada jeste povela sa 1:0, ali je Hrvatska uspela da se oporavi i odigra znatno bolje u nastavku susreta.

PROČITAJTE JOŠ:

„Početak je bio težak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvek pokazuje. Imali smo fokus i psihičku snagu. Vratili smo se na pravi način i na kraju dominantno pobedili“.

Hrvatska sada ima četiri boda, koliko i Maroko, dok je Belgija takođe u igri sa tri poena. U poslednjem kolu upravo će se sastati Hrvatska i Belgija.

„Nema velikog slavlja. Poslednja utakmica u grupi odlučuje, a mi, naravno, želimo da prođemo dalje“, dodao je Kramarić.

Njegova dva gola bila su pravo osveženje za reprezentaciju, koja je konačno zaličila na onu koja je 2018. godine igrala u finalu Svetskog prvenstva.

„Moja dva pogotka? Naravno da je ovo posebno veče i za mene i za celu ekipu. Ne daju se često dva gola na Svetskom prvenstvu. Ovo je san snova“, završio je Kramarić.

BONUS VIDEO Katar 2022 Lična karta – Predrag Rajković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar