Foto: Danijel Kopčok

Planirate put na Mundijal, a brinete zbog hrane? Ne morate više, ali spremite se da izdvojite mnogo novca.

.

Partner specijala „Istraži Qatar 2022“ je soccer bet.

Soccerbet

Mundijal u Kataru polako kuca na vrata fudbalskih navijača, a mnogi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu već planiraju put u daleku zemlju kako bi bodrili svoju reprezentaciju.

Očekuje se da u Kataru i Srbija ima veliku podršku, a među navijačima će biti i „Džentlmeni“. Oni su zvanična navijačka grupa fudbalske reprezentacija Srbije, a kroz serijal tekstova „Istraži Qatar 2022“ na našem portalu možete se informisati o tome šta je potrebno za ulazak i boravak u Kataru, gde se možete dobro zabaviti, koji alkohol je i kada dozvoljen, ali i šta možete da klopate dok ste u Dohi.

Ljubitelji brze hrane se neće oduševiti izborom u Kataru, s obzirom da takvih kioska na ulicama gotovo i da nema.

PROČITAJTE JOŠ:

Najpovoljnije što možete proći, a da ne jedete kod kuće, jesu restorani u tržnim centrima. Njih ima gotovo svuda, te je nemoguće da ne naletite na neki čak i ako lutate gradom. Tržni centri su ogromni, a cene burgera i njima slične hrane su između pet i 15 evra. Mogu se naći lanci hrane poput Mekdonaldsa, KFC-a, Burger kinga i ostalih…

Ako želite malo skuplje varijante, možete posetiti neki od tradicionalnih restorana u starom delu grada. Tu se većinom nalaze indijski, iranski, turski i libanski restorani, pa možete probati neki od njihovih specijaliteta.

Ako pitate za neka baš autentična jela koja će vas oboriti sa nogu odgovor će verovatno biti ne, stoga nemojte da se razočarate.

Za dobar obrok u restoranu moraćete da izdvojite između 40 i 80 evra, što nije baš jeftino, ali se ipak setite da ste u Kataru.

Foto: Danijel Kopčok
Foto: Danijel Kopčok
Foto: Danijel Kopčok

BONUS VIDEO Kućice za hlađenje u Kataru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram