Dan po dan, Mundijal je sve bliže, a kako se približava početak turnira, srazmerno raste i broj pitanja vezanih za najneobičniji turnir koji će biti odigran otkako se održava Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Foto:Nova.rs

Partner specijala „Istraži Qatar 2022“ je soccer bet.

PROČITAJTE JOŠ

Momci iz zvanične navijačke grupe fudbalske reprezentacije Srbije po imenu „Džentlmeni“ će se potruditi da vam kroz serijal Istraži Qatar 2022 na portalu Nova.rs daju odgovor na sva pitanja vezana za put i boravak u Kataru.

Moći ćete da pročitate mnoge korisne informacije koje su vam neophodne kako biste putovali u Katar, a oni koji se ipak ne odluče za takav potez imaće priliku da na slikama i snimcima, odnosno u tekstovima vide i pročitaju razne zanimljivosti sa Mundijala.

Aero centar u Dohi je veoma blizu i do njega se može doći samo 15 minuta taksijem. Ono što će mnoge zanimati je to, gde će moći da kupe Sim kartice, koje će moći da koriste za internet.

One su dostupne odmah na aerodomu, uz povoljne pakete, dok se mreža „Ooredoo“ preporučuje.

Za 1,128 dinara (35 QR) može se kupiti paket koji sadrži dva gigabajta interneta, on traje sedam dana, dok se za 4834 hiljade dinara (150 QR) može kupiti paket koji sadrži 20 gigabajta interneta, u trajanju od mesec dana.

Foto: Danijel Kopčok
Danijel Kopčok
Danijel Kopčok
Soccerbet

BONUS VIDEO Užasan sudar Boaćija i golmana PAOK-a, čuvar mreže bio u nesvesti

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram