Twitter/ Asist Analiz /Printscreen

Sve se brzo razrešilo.

Mim
.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Reprezentacija Argentine savladala je u subotu ekipu Meksika u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kataru (2:0). Ponovo je u centru pažnje bio najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi koji je golom i asistencijom doveo svoju ekipu do trijumfa. Bez obzira na još jednu sjajnu partiju fudbalera Pari Sen Žermena, čini se da je fokus ipak bio na onome što se desilo van terena. Podsećamo, nakon utakmice igrači Argentine proslavili su pobedu pesmom u svlačionici. Objavljeno je nekoliko videa iz svlačionice, a na jednom se vidi kako Mesi gazi dres Meksika.

Pročitajte još

Ovaj potez očekivano je razljutio Meksikance. Osudama se priključio i bokser Kanelo Alvarez.

„Video sam da je Mesi čistio pod našim dresom i zastavom. Treba moliti boga da ga ne pronađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba poštovati Meksiko. Ne govorim uopšteno o svim Argentincima, već samo o ovoj gluposti koju je Mesi napravio u svlačionici i što smo svi vidjeli“, poručio je Kanelo.

Ipak, meksički reprezentativac Andres Gvardado, čiji je dres završio na podu, nije bio ljut na Mesija.

„Znam kakva je Messi osoba. Radi se o tome da je u svlačionici sve puno znoja i dresovi završe na podu. Bez obzira na to jesu li vaši ili dresovi protivnika. Kanelo ne zna šta je svlačionica, meni je to blesavo. To je bio moj dres, Leo i ja smo ih zamenili na kraju utakmice“, rekao je Gvardado.

BONUS VIDEO Dušan Vlahović trči nakon utakmice sa Kamerunom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar