Foto: Printscreen Instagram salazarluli

Kada se ona pojavi, fudbal, bar za kratko, padne u drugi plan

Atrkativna argentinska navijačica Lusijana Salazar nije propustila priliku da otputuje u Katar i bodri svoju reprezentaciju na Svetskom prvenstvu, koje je ujedno i poslednje koje će igrati Lionel Mesi.

PROČITAJTE JOŠ:

Lusijana, koja je inače voditeljka, glumica, manekenka, pevačica i model, odlučila je da se pojavi na utakmici Argentine i Australije u osmini finala, koju je njena selekcija dobila rezultatom 2:1.

Navijači Argentine su na stadionu „Ahmad bin Ali“ napravili spektakularnu atmosferu, a „vrela“ Lusijana je bila izuzetno raspoložena za slikanje, snimanje, pevanje i glasno navijanje, što možete videti na snimku i slikama ispod.

Uz pesmu „Mućaćos Argentina“, koja je obeležila titulu Kopa Amerika 2021. godine, Lusijana je „povela“ navijanje i brzo su svi skrenuli oči sa slavlja „gaučosa“ i gledali samo nju. Lusijana se samo smeškala, svakome je dozvolila da je snima, a pažnja joj očigledno ne smeta.

Iako je teško poverovati u to, Lusijana je u Katar stigla sama, a društvo joj se očigledno menja svakoga dana.

Ono što je sigurno je da joj nije dosadno i da će provod u Kataru pamtiti celoga života, pogotovo ako se Argentina domogne „boginje“ do koje joj je ostalo još tri koraka.

Takođe, pominjalo se da je Lusijana imala ljubavnu vezu sa Hulijanom Alvarezom, strelcem gola protiv Australije, ali su te priče, bar za sada, prevaziđene.

Foto: Printscreen Instagram salazarluli
Foto: Printscreen Instagram salazarluli
Foto: Printscreen Instagram salazarluli

BONUS VIDEO Sve puca od luksuza – hotel u kom je FIFA dočekala VIP goste

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar