Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević

Za jako loše urađen "fuš", oko 40 evra je stvarno previše. Onako bezobrazno previše.

Foto: Nova.rs
Mim
.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Dok se fudbaleri Srbije zagrevaju pred meč sa Brazilom, a Hrvati za meč sa Marokom, navijači sa svih meridijana okupirali su centralne delove Dohe.

PROČITAJTE JOŠ:

U starom gradu Mšeireb nalazi se bazar gde se može naći sve i svašta, pa tako i dresovi različitih reprezentacija koje igraju na Mundijalu.

Jedna od 32 selekcije je i Srbija, ali dresove Aleksandra Mitrovića, Dušana Tadića ili nekog trećeg momka iz Srbije nećete naći na pijaci.

Pitali smo u nekoliko radnji i svuda je odgovor bio gotovo isti, ili kratko „nema“, ili „koja reprezentacija?“.

Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević

Još kad je prodavac rekao da je za lošu kopiju potrebno platiti 150 rijala (40,22 evra), to je tačno da vas fras strefi.

Ta cena ima smisla ako bi se neko cenjkao pa onda sveo dres na razumnih desetak evra. Zanimljivo je da hrvatskih dresova ima u svakoj radnji na koju smo naleteli, a kuriozitet je da iz grupe G, u kojoj igra Srbija, ima svih ostalih reprezentacija, uključujući i Kamerun.

Na pijaci se između ostalog mogu naći obeležja i majice Švajcarske, Brazila, Meksika, Argentine, Tunisa, Francuske, Portugala, Nemačke, Danske, Velsa, Engleske i Holandije, pored drugih navijačkih rekvizita.

Foto: Nova.rs / Miloš Ljubisavljević

BONUS VIDEO: Probao sam da uđem na trening Brazila, oterali me kao špijuna kad su videli „Srbija“