Foto: Twitter Screenshot Swift Kicks ⚽️

Fudbaleri Brazila u dobrom raspoloženju čekaju meč četvrtfinala, ali bi ono moglo da promeni jedna mačka. Čak nije crna, ukoliko su se zabrinuli sujevereni, i nije im prešla put, ali im je malo poljuljala atmosferu.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

„Karioke“ su demonstrirale silu protiv Južne Koreje i slavile sa 4:1, ali pred duel sa Hrvatskom se više priča o onom što je urađeno, nego onome što je rečeno na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ

Na poslednjoj konferenciji se pojavio Vinisijus Žunior, zvezda Reala, a sa njim je stigao i portparol tima koji je odjednom postao internet senzacija. Do toga nije došlo da se na stolu nije našla jedna mačka, koja nije smetala, osim što je činila da stvari izgledaju drugačije.

Ležala je potpuno mirno dok je Vinisijus pričao o predstojećem meču.

Ipak, PR Brazila nije želeo ništa da prepušta slučaju. Nakon par sekundi dilema da li da skloni mačku ili da je pusti da odmara više nije postojala. Ustao je, prevario mačku najpre time što je mazio, a onda je zgrabio sa obe ruke za krzno na leđima i bacio na pod. Postojalo je nekoliko nežnijih načina da se ona skloni, navodili su na mrežama.

Njegova reakcija dovela je do niza kritika na društvenim mrežama, a da nije baš sve bilo tako naivno videlo se i po promeni lica Vinisijusa. Od razdraganog i nasmejanog fudbalera se naglo „smračio“.

BONUS VIDEO Čuveni Brazilac Kafu podelio medalje Srbima, pa ispratio njihovo navijanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare