Foto: Promo

"Orlovi" nas čekaju u Dohi, naša podrška im je sada bitnija nego ikada ranije.

Mi, njihovi navijači, sigurni smo u pobedu nad Švajcarskom večeras i prolaz u osminu finala. Tamo nas, u utorak 06.12. na stadionu Lusail čekaju stari znanci – reprezentacija Portugala.

Champions Travel je, kada su sportska događanja u pitanju, uvek korak ispred. Nema vremena za gubljenje, direktan čarter let iz Beograda za Dohu je spreman, broj sedišta je ograničen i zato požurite i zauzmite svoje mesto.

Uplatom od 500 evra u dinarskoj protivvrednosti rezervisaćete svoje mesto na letu u nove pobede. Kada Mitar i drugovi u petak uveče otklone sve nedoumice i plasiraju se u osminu finala, izvršite uplatu preostalog iznosa. Ukupna cena aranžmana iznosi 1.390 evra i obuhvata direktan čarter let na relaciji Beograd-Doha-Beograd, transfere u Dohi od aerodroma do grada (Doha Corniche), od grada do Lusail stadiona, od stadiona do aerodroma nakon utakmice i aerodromske takse u Beogradu i Dohi.

Ulaznice za utakmicu nas čekaju u Dohi, o ceni ćemo vas obavestiti naknadno. U slučaju da aranžman ne bude realizovan, novac će biti vraćen u ponedeljak 5. decembra.

Foto: Promo

Važne informacije: let do Dohe traje nepunih 5 sati, vremenska zona u Dohi je +2 sata u odnosu na Srbiju, trenutne temperature u toku dana su oko 30 stepeni Celzijusovih, a večernje oko 23. Lokalna valuta je katarski rijal, a VISA kartica je najprihvaćenije sredstvo plaćanja tokom Svetskog prvenstva.

Za ulazak u Katar je neophodno imati popunjenu Hayya Card aplikaciju na vašem smart telefonu (lako ćete je naći na Google Play ili Apple Store).

Sve dodatne informacije u vezi sa ovim putovanjem možete dobiti na telefone 011 4048570, 4048571, 063 306356, 063 306995 ili na našim web stranama www.championstravel.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar