Lionel Mesi
Lionel Mesi; Foto: EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Da li će Lionel Mesi ostati na Mundijalu i ko sa Francuskom ide u nokaut fazu?

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Grupa C

Argentina – Poljska

Meksiko – Saudijska Arabija

Argentina bi pobedom nad Poljskom izborila plasman u nokaut fazu. U slučaju remija mora da se nada da će Meksiko pobediti Saudijsku Arabiju, ali ne sa prevelikom prednošću. U slučaju poraza ispada bez obzira na ishod druge utakmice.

Poljacima je potreban bod, a u izvesnim kalkulacijama i poraz. Saudijska Arabija pobedom sigurno prolazi dalje, a remi će biti dovoljan samo u slučaju da Argentina izgubi od Poljske. Meksiko mora da upiše trijumf, ali i da se nada da Argentina neće srušiti Poljsku.

Standings provided by Sofascore

Grupa D

Australija – Danska

Tunis – Francuska

Australiji je računica poprilično jednostavna- samo mora da pobedi Dansku. To je daleko lakše reći nego učiniti. Remi će joj biti dovoljan u slučaju da Tunis ne pobedi Francusku, a ukoliko izgubi od Danske sigurno ispada.

Danska mora da trijumfuje i nada se da Tunis neće pobediti Francusku, te da završi ispred ove države zbog gol-razlike.

Francuska je jedna od tri tima koja su već izborila plasman u nokaut fazu. Prva neće biti samo ukoliko izgubi, a Australija trijumfuje i to na taj način da nadoknadi četiri gola razlike. Turnis mora da trijumfuje i da se nada da Australija neće dobiti Dansku. Ne odgovara mu ni super ubedljiva pobeda Danske, tačnije ubedljivija od rezultata kojim eventualno savlada Francusku.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Trening reprezentacije Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar