EPA-EFE/Ronald Wittek

Na pragu odlaska iz Juventusa.

Ostalo je još nekoliko nedelja do nastavka Serije A, a cela Italija bruji o skandalima u Juventusu, kada je kompletna uprava na čelu sa Andreom Anjelijem podnela ostavku. Sve to bi moglo da se odrazi i na budućnost srpskog napadača i najboljeg strelca „stare dame“ u sezoni Dušana Vlahovića.

Pročitajte još

Bez obzira na to što se srpski napadač muči da pronađe pravu formu nakon povrede, ne prestaje interesovanje klubova za njega. Kako prenosi „Kalčomerkato“, Totenhme bi mogao da bude njegova sledeća destinacija

Budući da prvoj zvezdi engleskog kluba Hariju Kejnu ističe ugovor 2024. godine, a produžetak saradnje se čini teško izvodljivim, Vlahović bi mogao da bude rešenje za napad „pevaca“.

Naime, prema navodima italijasnkog lista, Hari Kejn bi na leto mogao da pređe u Bajern Minhen, a Antonio Konte vidi srpskog napadača kao naslednika velike zvezde u Londonu.

Vlahović je bio deo  reprezentacije Srbijena Svetskom prvenstvu u Kataru, gde se „orlovi“ nisu proslavili. Fudbaler Juventusa postigao je jedan gol u poslednjem kolu protiv Švajcarske u porazu od 3:2.

Kada je u pitanju golgeterski učinak u klupskom dresu, Vlahović je postigao sedam golova u svim takmičenjima, na 15 nastupa.

BONUS VIDEO PIKSI – Zašto se portparolu FSS ne sviđa pitanje Nove S?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar