Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neverovatan propust obezbeđenja.

Utakmica između Totenhema i Arsenala ostaće, pored pobede „tobdžija“ kojom su napravili veliki korak ka šampionskoj tituli, upamćena i po skandalu koji se dogodio nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

PROČITAJTE JOŠ...

Arsenal je slavio u derbiju severnog Londona sa dva gola razlike i prednost nad Mančester sitijem povećao na osam bodova, a pošto je ozvaničena nova „trojka“ ekipe sa Etihada došlo je do nemilih scena.

Dok je golman Arsenala Aron Ramsdejl izlazio, poljubio je grb na dresu pred tribinom na kojoj su bili navijači Totenhema, a krilni fudbaler „pevaca“ Rišarlison je pritrčao i ušao u ozbiljan sukob sa Ramsdejlom.

Rišarlisona su ubrzo odvojili od rivala, a Ramsdejl je otišao da pokupi flašicu sa vodom, kada je jedan navijač Totenhema pritrčao, skočio na reklamu, šutnuo ga u leđa i pobegao nazad na tribinu.

„Navijač Totenhema vređao me je u drugom poluvremenu, a ja sam uzvratio. Nekoliko ljudi kojima sam to uradio me je lepo pozdravilo, a onda je jedan navijač skočio i udario me malo po leđima. Ovo je sramota, jer je to samo fudbal, to je igra“, otkrio je Remsdejl u izjavi posle meča.

BONUS VIDEO Leo Mesi – od trnja do zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar