Uroš Spajić
Uroš Spajić; Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Veliko pojačanje.

Uroš Spajić je trenutno bez kluba, ali bi to moglo uskoro da se promeni u narednih desetak dana, jer je bivši igrač Fejenorda i Krasnodara na pragu povratka u Crvenu zvezdu.

Pročitajte još

U klubu iz Ljutice Bogdana su rešeni da osveže ekipu, posle neuspešne sezone u Evropi, i deluje da bi se Spajić tu uklopio. Budući da je Spajić bio na dugom bolovanju zbog povrede i nema takmičarskog fudbala i poslednjih nekoliko meseci, verovatno ne bi mogao od starta da pruži svoj maksimum, ali ne sumnja se da bi na duge staze ovo bio dobar potez uprave Zvezde.

Ovu informaciju prenosi „Mozzartsport„.

Spajić je igrao za Zvezdu od 2010. do 2013. godine pre nego što je otišao u Tuluz. Spajić je odigrao 20 mečeva u dresu reprezentacije, a u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo je sakupio tri nastupa. Samo jednom je odigrao svih 90 minuta.

Crvena zvezda je lider domaćeg šampionata, sa 10 bodova više od večitog rivala Partizana. U Evropi međutim, sezona je daleko ispod standarda koje je postavio klub sa „Stadiona Rajko Mitić“ poslednjih godina. Takmičenje je završeno već u grupnoj fazi Lige Evrope.

BONUS VIDEO PIKSI – Zašto se portparolu FSS ne sviđa pitanje Nove S?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar