Dejan Stanković; Foto: Starsport

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, izrazio je zadovoljstvo nakon pobede njegovog tima nad Napretkom rezultatom 1:0.

PROČITAJTE JOŠ...

Šef stručkog štaba crveno-belih je otkrio da ga raduje to što njegovi igrači nisu odustali:

„Ja ću se umoriti od ponavljanja da ne može svaka utakmica da bude dobijena 5:0. Da damo gol ranije, olakša situaciju, ali… Napredak je imao jednu šansu posle polukontre, udarac glavom, ali ne znam šta smo riskirali? Momci su insistirali… Ja sam prezadovoljan. Igrali su momci koji nisu imali minutažu zbog gustog rasporeda koji je pred nama. Ja sam prezadovoljan, to je ono što smo pričali, ja mogu da računam na 25 igrača, ne na 11, večeras je dokaz. Pobeda, tri boda, odrađen zahtev, mirnoća, presing… Idemo dalje“, rekao je Stanković u izjavi za Arenu Sport po završetku meča.

Potom se osvrnuo i na zgusnut raspored na početku sezone, s obzirom na to da Zvezda igra najmanje dve utakmice nedeljno zbog kvalifikacija za Ligu šampiona:

„Nema vremena da se radi, oporavak – igra, oporavak – igra… Pakleno je, paklen je ritam, sitne povrede, sitni udarci, kontuzije nema vremena ni da prođu jer odmah dolazi sledeća utakmica. Navikli smo na pritisak, želimo pritisak i ovakve utakmice gde smo skoncentrisani 90 minuta, gde ponavljamo stvari iz minuta u minut, jake, dobre…. Ako se otvori utakmica, može da bude veći rezultat, ali i 1:0 je tri boda“, zaključio je Stanković.

Narednu utakmicu Zvezda igra u utorak protiv moldavskog Šerifa. Prvi meč u Beogradu završen je 1:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare