Foto: EPA-EFE/Georgi Licovski, Grand/ATAImages

Mnogim fudbalerima je pevao na svadbama, a sada je opet napravio šmekerski potez

Zbog euforije koja vlada u Hrvatskoj zbog Svetskog prvenstva u Kataru, Saša Matić je odlučio da odloži nastup u splitskoj „Spaladium“ areni.

Fudbaleri Hrvatske će u polufinalu Mundijala igrati protiv Argentine u utorak od 20 sati, a finale je na programu 18. decembra.

Saša Matić će zbog toga redovno održati koncert 17. decembra, ali će drugi pomeriti sa 18. na 29. Tim povodom oglasio se i sam pevač.

PROČITAJTE JOŠ:

„S obzirom na to da je Hrvatska ostvarila veliki uspeh, svi se nadamo, i ja odavde iz Beograda, a vi pogotovo, tom velikom finalu. Moj tim i ja zajedno smo odlučili da vas malo rasteretimo, da pratimo to finale onako kako treba i da umesto 18. decembra, za kad je bio zakazan drugi koncert, sviramo 29. decembra u Spaladium areni“, objasnio je za Extra FM Saša Matić.

Saša Matić će finale Mundijala pratiti u Splitu, a nema sumnje za koga će navijati.

„Biću s vama i uz vas tog 18. decembra. Dao bog da Hrvatska osvoji finale pa da svi zajedno to proslavimo onako kako treba“, poručio je.

Otkrio je i čemu se nada u duelu Hrvatske i Argentine.

„Iskreno se radujem pobedi Hrvatske. Smatram da sam u Hrvatskoj uvek dobrodošao i da sam tu na svom terenu, a razlog više je što sam praktički mnogima iz reprezentacije svirao i na svadbi. Ja sam svirao i Livakoviću. Stvarno bih voleo da pobedite Argentinu, da se plasirate u finale i osvojite Svetsko prvenstvo“, izjavio je Matić za hrvatske medije.

PROČITAJTE JOŠ:

Prokomentarisao je i kakvu atmosferu očekuje u Splitu.

„Biće malo drugačije nego u Zagrebu, ali o tom potom. Moramo još posložiti repertoar do kraja. Svakako će biti dobra energija i dobra svirka. Obećavam vam provod kakav je bio u Zagrebu, a pokušaćemo da bude i još bolji“, najavio je.

Odluku o odlaganju koncerta, Saša Matić je prokomentarisao i na društvenim mrežama.

„Dragi moji, doneli smo odluku da se koncert u Spaladium areni pomeri sa 18.12. na 29.12.2022. Tako da svim srcem navijajte u finalu SP u Kataru. Momci to zaslužuju i želim da tu noć osete podršku svoje verne publike. Pošto je koncert skoro rasprodat, svi koji su kupili karte za 18.12. uživaće na koncertu 29.12. Biće to naša noć“, napisao je Saša Matić na Instagramu.

BONUS VIDEO Gladni Srbi zaglavljeni u pustinji, koverta o kojoj govori ceo svet i mesto gde se ženama „prekrivaju“ oči