Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde igraju u ponedeljak od 18 sati odloženu utakmicu 19. kola Evrolige sa Realom u Madridu. Utakmica koja je prvobitno bila zakazana za sredu, odložena je jer avion sa crveno-belima nije mogao da sleti na aerodrom “Barahas” u Madridu zbog izuzetno loših vremenskih uslova.

Crveno-beli su nakon odigranog meča sa Valensijom, ostali u Španiji, a nakon jutarnjeg treninga u Valensiji krenuli su autobusom ka Madridu gde ih očekuje duel sa Realom, koji i ove sezone pokazuje da je sa pravom jedan od kandidata za napad na F4 i titulu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Ekipa Crvene zvezde i za ovaj meč neće moći da računa na Džordana Lojda, Lendrija Noka, Marka Simonovića i Borišu Simanića koji treniraju u Beogradu.

Dejan Radonjić, trener crveno-belih,

„Prethodna dva dana iskoristili smo za analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu onoga što sledi, a to je meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet i koji i ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije. Mi sa druge strane želimo i trudićemo se da neke stvari u meču sa Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču sa Valensijom. Tu mislim na ‘mekani ulaz’ u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice“ rekao je trener crveno-belih.

Real ima skor od 13 trijumfa i šest poraza, dok Crvena zvezda ima skor 6-13.

Odmah po završetku meča sa Realom, crvebi-beli se vraćaju u Beograd, a onda slede pripreme za još jednu izazovnu nedelju i dve utakmice u kratkom vremenskom intervalu sa Barselonom i Mornarom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar