Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Prvi fudbalski večiti derbi ove sezone igraće se u ponedeljak (23. septebmar, 19.00) i od četvrtka ulaznice za ovaj meč su u prodaji.

„Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana je počela, samo online na sajtu ticketline.rs uz mogućnost direktnog plaćanja online karticom i dobijanja PDF ulaznice na mejl“, saopštili su iz Partizana.

Prodaja ulaznica na blagajnama u Humskoj počinje u petak i trajaće sve do ponedeljka. Blagajne će biti otvorene od 10 do 18 časova tokom svih dana osim ponedeljka, kada će se prodaja vršiti od 10 časova, pa sve do početka utakmice.

PROČITAJTE JOŠ


Ovo su cene karata za večiti derbi

Jug i sever – 800 dinara

Istok bočno – 1.200

Istok centar – 1.800

Zapad bočno – 1.800

Zapad centar – 2.000 dinara


„Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima FK Crvena zvezda počinje u subotu, 21. septembra, i to isključivo na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ i odvijaće se u subotu, 21. septembra, i nedelju, 22. septembra, u radnom vremenu od 10 do 18 časova“, saopštili su iz Partizana.

Crvena zvezda je trenutno prva na tabeli Superlige Srbije sa 19 bodova iz sedam mečeva, dok je Partizan na sedmoj poziciji sa 11 bodova iz šest mečeva.

Biće ovo veoma važan derbi koji može da odluči kako će izgledati nastavak sezone u srpskom fudbalu.

BONUS VIDEO Veljko Birmančević posle poraza od Danske u Kopenhagenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar