Foto: EPA/DANIEL HAMBURY
Foto: EPA/DANIEL HAMBURY

Neverovatna priča i neobičan ritual

Čuveni bivši fudbaler Engleske Pol Gaskojn otkrio je neke zanimljive detalje iz profesionalne karijere.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni Gaza bio je poznat po mnogobrojnim skandalima i sukobima tokom karijere, ali sve mu se opraštalo zbog odličnih partija na terenu.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji ispričao je neverovatnu priču sa Evropskog prvenstva 1996. godine na kom je bio sa Engleskom.

Gaskojn tvrdi da je imao neobičan ritual pred svaki meč, te da mu je on donosio sreću.

„Svi igrači su goli, spremaju se za tuširanje, ja sam se okrenuo, pogledao u k***c Lesa Ferdinanda i rekao sam ‘Je**te, njegov penis izgleda kao je**ni mikrofon’. Onda sam ga zamolio da mi dozvoli da ga uzmem u ruku“, počeo je Gaskojn priču, pa nastavio:

„Rekao mi je da od***em. Molio sam ga, rekao sam mu da ću igrati dobro i da sam izgleda bio na kraju reda kada su delili takve veličine polnih organa. Okrenuo sam se ka Teriju Venabelsu, sa kojim sam igrao u Totenhemu ranije, pa mi je posle dodatnih molbi konačno dozvolio. Uzeo sam ga u ruku i rekao ‘Momci, igraću veoma dobro’.“

Bio je zadovoljan svojom igrom, pa je ritual ponovio.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ponovo sam ga držao pre meča. Onda možete da zamislite kako se Les osećao kada sam dao gol Škotima. U tom momentu je verovatno pomislio ‘o, ne, je**te’. Kako je turnir odmicao, tako smo došli do momenta da bi Les stajao na vratima go i rekao ‘Ajde Gaza, ubrzaj se'“, ispričao je Gaskojn i izazvao nevericu.

Gaskojn je za reprezentaciju odigrao 57 mečeva i postigao deset golova. Što se tiče klupske karijere najviše uspeha je imao u Totenhemu, Njukaslu i Glazgov Rendžersu.

BONUS VIDEO Stojković posle remija sa Slovenijom: Savršeno prvo poluvreme, pa pad od pet minuta

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar