Foto: Starsport / Pedja Milosavljevic

Nemačka policija nije reagovala na provokacije Albanaca u Augzurgu u danu kada su reprezentativci Srbije doputovali na Evropsko prvenstvo, ali je zato 24 sata kasnije uredno privela dva dečaka koji su pokušali da se se domognu svojih ljubimaca na otvorenom treningu i slikaju se s Dušanom Vlahovićem i drugovima.

Foto: Promo

Oseti pobedu.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

U ta 24 sata dobili smo i desetak poruka zabrinutih navijača Srbije, i opet u vezi s nemačkom policijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Među navijačima „orlova“ koji se spremaju da doputuju na Evro 2024. pojavila se informacija da će policija proveravati da li su dresovi nacionalnih timova original ili falš i da slede velike kazne za simpatizere koji nose „kinesku robu“.

Naravno da se „vest“ brzo proširila, ali teško da ona ima veze s istinom.

Pitali smo i policajce i volontere, pa i ljude iz Fudbalskog saveza Srbije da li su čuli za tako nešto, ali osim osmeha drugi odgovor nije bilo moguće dobiti.

Sve što treba da urade naši navijači narednih dana jeste da maksimalno podrže Srbiju u utakmicama sa Engleskom (16. jun, Gelzenkirhen, 21.00), Slovenijom (20. jun, Minhen, 15.00) i Danskom (25. jun, Minhen, 21.00) na stadionu, i da za autfit ne brinu, jer niko kršten, osim možda modne policije, neće imati ni vremena ni potrebe da se time bavi.

BONUS VIDEO: Navijači Orlova skandirali igračima i vikali na treningu – Srbija, Srbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare