Foto: Dušan Sandić

Fudbaleri Miljakovca u sredu će odigrati meč 2. kola grupne faze Feniks trofeja protiv ekipe Skjolda koja dolazi iz Kopenhagena u srpsku prestonicu.

Fudbaleri Miljakovca u sredu će odigrati meč 2. kola grupne faze Feniks trofeja protiv ekipe Skjolda koja dolazi iz Kopenhagena u srpsku prestonicu.

Prošlog utorka Miljakovčani su odmerili snage sa ekipom Brere iz Milana i propustili šansu da upišu prve bodove u ovom evropskom takmičenju. Italijani su bili bolji rezultatom 3:5, te će igrači Miljakovca u narednom duelu pokušati da osvoje istorijske bodove.

Miljakovac je u drugom poluvremenu protiv Brera zablistao, ali nije uspeo da nadoknadi četiri gola zaostatka. Ipak, sada se iz tabora beogradske ekipe nadaju da će takvu igru moći da ponove.

PROČITAJTE JOŠ:

Strelac trećeg gola za Miljakovac iz penala bio je kapiten Filip Ranković, i on ovoga puta poziva na oprez pred meč sa Dancima i uverava da je ekipa izvukla pouke iz prvog evropskog duela u istoriji kluba.

„Mislim da smo u meču protiv Brere sagoreli u želji i pali pod pritiskom. Dugo smo čekali evropske mečeve, bili smo u direktnom prenosu, ambijent stadiona Voždovca i veliki broj navijača je uticao na nas. Jedna dobra škola za nas, i sada ostaje samo da se konsolidujemo i pružimo maksimum u meču sa Dancima“, rekao je Filip Ranković.

Golman Nikola Milošević Januzi takođe veruje u bolje izdanje ekipe i poziva sve navijače da u što većem broju dođu na stadion FK Voždovac i pruže podršku celoj ekipi.

„Poraz protiv Brere nam je teško pao, kako momcima koji su igrali, tako i onima na klupi, navijačima, svima koji vole klub. Za kratko vreme smo prešli ogroman put i potrebno je vreme da se sve to slegne. Sada već imamo iskustvo iz prve utakmice i mislim da ćemo sutra biti na nivou na kojem smo bili u našim najboljim mečevima. Hvala velikom broju naših navijača koji su napravili sjajan ambijent na prošlom meču, nadam se da će tako biti i sutra na popularnom “krovu” i da ćemo se nakon utakmice svi radovati prvim evropskim bodovima Miljakovca“, završio je Januzi.

Foto: Dušan Sandić

Meč između Miljakovca i Skjolda počinje u 20 časova, a kapije stadiona Voždovca otvaraju se za posetioce od 19 časova. Za sve koji ne budu u prilici da gledaju meč uživo, obezbeđen je prenos uživo na kanalu Sport Klub 4.

Više detalja o dinamici prodaje ulaznica možete pronaći na sajtu Tiketlajna.

BONUS VIDEO Sve puca od luksuza, kako izgleda na navijačkom kruzeru u Dohi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar