Filip Kostić Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Trijumf "stare dame".

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u polufinale Kupa Italije pobedom nad ekipom Lacija minimalnim rezultatom 1:0, a velike zasluge za trijumf imao je i reprezentativac Srbije, Filip Kostić.

PROČITAJTE JOŠ...

Kostić je u 44. minutu prvo sjajno grudima primio loptu, a potom iz skoka centrirao za Glejsona Bremera, koji je sjajno ispratio nameru svog saigrača i sproveo centaršut u mrežu za 1:0.

Prethodno, Ćiro Imobile je u 14. minutu loše šutirao nakon dobrog centaršuta, dva minuta kasnije Kostić je nakon lepog solo-prodora dobro šutirao, ali je Juventus od toga dobio samo korner posle sjajne odbrane Luisa Maksimijana, u 28. je udarac oprobao i Adrijen Rabio nakon kornera, ponovo nateravši Maksimijana da na jedvite jade spreči gol, da bi u 33. minutu Felipe Anderson raspalio sa distance, zamalo neprecizno.

U 70. minutu Mojse Kin je izašao sam ispred Maksimijana i očajno šutirao, Lacio je nakon šuta Adama Marušića u 77. minutu mogao do poravnanja, ali nije imao sreće, dok je Kostić dva minuta pre kraja odlično uposlio Kina koji je očajno reagovao.

Dušan Vlahović je na terenu proveo 63 minuta, nakon čega je ustupio mesto Kinu, dok je kod Lacija Sergej Milinković-Savić igrao od 59. minuta, ali nije imao učinak.

BONUS VIDEO Izjava Lea Mesija posle velikog finala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar