Foto: Danijel Kopčok

Sve što treba da znate o glavnom gradu Katara, Dohi.

.

Partner specijala „Istraži Qatar 2022“ je soccer bet.

Soccerbet

PROČITAJTE JOŠ

Dan po dan, Mundijal je sve bliže, a kako se približava početak turnira, srazmerno raste i broj pitanja vezanih za najneobičniji turnir koji će biti odigran otkako se održava Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Momci iz zvanične navijačke grupe fudbalske reprezentacije Srbije po imenu „Džentlmeni“ će se potruditi da vam kroz serijal Istraži Qatar 2022 na portalu Nova.rs daju odgovor na sva pitanja vezana za put i boravak u Kataru.

Moći ćete da pročitate mnoge korisne informacije koje su vam neophodne kako biste putovali u Katar, a oni koji se ipak ne odluče za takav potez imaće priliku da na slikama i snimcima, odnosno u tekstovima vide i pročitaju razne zanimljivosti sa Mundijala.

Katar nije poseban samo po svom prelepom izgledu i čarima koje on donosi danju, ali i noću, već se u njemu mogu videti i mnogo lukszunih automobila.

Vozila koja najčešće možete da sretnete ulicama Dohe su automobili brenda Leksusa, čija je prosečna cena skoro 15 miliona dinara (465,000 QR).

Konkretno najviše se može videti model RX350 Leksusa, koji se može naći po ceni od osam miliona dinara (245, 200 QR).

Što se prevoza u Dohi tiče, ne postoji običan taksi, već se vozila mogu nabaviti samo preko aplikacije „Uber“.

U zemlji koja se održava Mundijal 2022. godine, gotovo 99 odsto ljudi govori engleskim jezikom, tako da nećete imati puno problema da komunicirate sa ljudima.

Foto: Danijel Kopčok
Danijel Kopčok

BONUS VIDEO Užasan sudar Boaćija i golmana PAOK-a, čuvar mreže bio u nesvesti

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram