Josip Jeličić na HRT vređao srpske fudbalere
Foto: Youtube screens HRT

Hrvatska radio-televizija oglasila se povodom prozivki upućenoj reprezentativcima Srbije od strane Joška Jeličića.

Foto: Promo

Oseti pobedu.

Jeličić je na skandalozan način omalovažavao reprezentativca Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija, a „HRT“ se ogradio od tih izjava.

„Navedeni stavovi nisu stavovi Hrvatske radio-televizije“, preneo je „Index.hr“ odgovor HRT-a.

Pročitajte još

Stručni komentator HRT-a je bio posebno insipirisan kada je govorio o Srbiji. To nije neobično za Josipa Jeličića, bivšeg fudbalera koji se pamti po tome što je prešao iz Hajduka u Dinamo iz Zagreba i po zapaljivim i kontroverznim stavovima, još jednom je opravdao svoju reputaciju.

„Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako…“, poručio je Jeličić koji je zaboravio da govori o fudbalu.

Čovek kome je referenca fudbal više voli da govori o spletkarenju i zavirivanju u tuđi krevet. To samo govori kakvu percepciju ima o srpskoj reprezentaciji.

„Njihov je problem što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije“.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare