Podeli
Foto: Printscreen/NewsmaxAdria

Proslavljeni srpski fudbaler, Ljubinko Drulović, pričao je za "NewsmaxAdria" - Pregled dana o razlozima zbog kojih se fudbalska reprezentacija Srbije ni posle 20 godina nije našla na Evropskom prvenstvu.

To što se legendarni Nemanja Vidić oglasio, poručivši da su srpskom fudbalu hitno potrebne korenite promene, da bi mu svanulo, u potpunosti je podržao Ljubinko Drulović.

PROČITAJTE JOŠ

“Vidić, i recimo Vladimir Jugović koji je veliko srpsko ime, trebalo bi da se vrate u srpski fudbal da mu pomognu, na bilo koji način. Meni je žao, ja to uvek ponavljam, kada sam bio vršilac dužnosti selektora A tima, i selektor naše reprezentacije do 19 godina, što nisam ostao na tom mestu. Jednostavno, nisam mogao da zamislim da jedna takva reprezentacija sa Nemanjom Matićem, Kolarovim, Mitrovićem, Stojkovićem, Tadićem ne ode na Evropsko prvenstvo 2016. godine. Ubeđen sam da bismo otišli. Ko zna, možda nas je stigla neka kazna što nismo pošteni prema sami sebi”, poručio je Drulović.

Oglasio se prethodnih dana i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, da mu se Vidić poverio da ima želju da jednog dana bude selektora, a kasnije je nekadašnji as Mančester junajteda to demantovao.

Na tu temu je imao šta da kaže Ognjen Koroman, nekadašnji krilni napadač Crvene zvezde i reprezentacije.

“Terzića poznajem 20 godina, to je manipulator. Nije on to slučajno izjavio ne gura on tu priču tek tako da Vidić bude selektor, već zato što on želi da bude predsednik Fudbalskog saveza. To mu je uvek bila želja, da nastavi svoje malverzacije kao što radi godinama”, poručio za “NewsmaxAdria” – Pregled dana Ognjen Koroman.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar