Dragan Džajić u konkurenciji za najbolji tim u istoriji Frans fudbala
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Crveno-beli su se zahvalili legendi na poseban način.

Fudbalski klub Crvena zvezda je na vanrednoj sednici Skupštine verifikovala odluku o povlačenju dresa sa brojem 11 po završetku sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli će to uraditi u znak poštovanja prema legendi Draganu Džajiću, a broj 11 će posle broja 12 (posvećen navijačima Crvene zvezde) i 26 (povučen iz upotrebe nakon tragične smrti Gorana Gogića), biti povučen iz upotrebe.

To znači da će krilni napadač Osman Bukari biti poslednji fudbaler Crvene zvezde koji će nositi dres sa brojem 11, s obzirom da će od leta zadužiti novi broj.

„Nema reči kojima bih mogao da se zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljsto ste mi učinili. Mislio sam i da će da te potekne suza, ali neće, suzdržaću se. Hvala vam, a ja ću nastaviti da dajem doprinos razvoju i uspehu Crvene zvezde“, rekao je Džajić.

BONUS VIDEO Navijači Srbije grme u Dohi: Ko da mi otme…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare