Foto: Screenshot Index.hr

Fudbaleri Škupija imaju jednu od najneobičnijih fudbalskih priča.

Navikli smo da u letnjim mesecima vidimo veliki broj balkanskih duela u prvim kolima kvalifikacija za evropska takmičenja, ali malo koji privlači pažnju kao dvomeč Dinama iz Zagreba i Škupija iz Skoplja.

Šampion Makedonije gostuje Dinamu ovog utorka od 21.00 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a očekivano je apsolutni autsajder sa minimalnim šansama da napravi senzaciju.

PROČITAJTE JOŠ

Sandej Adetunđi se pobrinuo da se nađe na naslovnim stranama ne kao najvredniji fudbaler tima (800.000 evra), već kao problematični momak.

On je bio u provodu sa saigračem Faustinom Sengorom, a makedonski mediji su preneli da su dobili batine od obezbeđenja jer su se nedolično ponašali prema devojkama.

Ignorisali su upozorenja, a na kraju je sve okončano tučom. Na treningu ujutru su bile vidljive posledice burnog izlaska. Prekršili su i klupska pravila jer je svima bilo zabranjeno da budu u provodu nakon 22.00.

Preživeli su dramu u prvom kolu protiv Linkolna sa Gibraltara dobili su prvi susret sa 3:0, a onda gubili sa 2:0 i visili za prolaz.

Zatim su odlučili da se vraćaju regularnim linijama do Skoplja. Proveli su osam sati na plaži, a onda iz Malage krenuli do Beča. Tamo su na aerodromu spavali 10 sati i to u Mekdonaldsu, što je i dokumentovano.

Snimak tog spavanja na aerodromu podelio je hrvatski portal „Index.hr„.

Posle dremke je usledio put do Beograda avionom, te od prestonice Srbije do Skoplja put autobusom od više od pet sati.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram